FARO EVENTI

Posebne ponude i događaji

Faro eventi u našoj organizaciji, kojima se uvijek i iznova radujemo, uključuju gastro-vinske degustacije, glazbene večeri te tematske proslave tokom cijele godine.

restoran-za-proslave-crikvenica
PO PREPORUCI CHEFA

Posebni meniji

Pored naše redovne i raznovrsne ponude jela, veselimo se ponuditi našim gostima i posebno osmišljene tematske menije u više slijedova, po preporuci našeg chefa ili u suradnji s vinskim kućama. Svako takvo gastro-vinsko iskustvo je doživljaj koji ostaje i nama i vama kao divna uspomena.

prvomajski-menu

Prvomajski menu

Prvi Maj uvijek slavimo uz prijatelje i fantastičnu hranu! I ove godine će nam oči zasjati i sline krenuti od raznih delicija – od naše redovne i uvijek svježe riblje i mesne ponude do posebnog roštiljskog ringišpila za dvoje.

Saznajte više

Menu za Dan žena

Ovaj bogati i raznovrsni meni započinje s dobrodošlicom u obliku koktela i pozdrava iz kuhinje, a zatim se nastavlja kroz četiri tematska sljedova, svaki prilagođen preferencijama gosta – bilo da se radi o ribljim ili mesnim delicijama.

Saznajte više
KONTAKT

Info & rezervacije

Faro restaurant & lounge bar smješten je u Dramlju na samoj obali mora. Glavna gastro ponuda restorana FARO poslužuje se na atraktivnoj terasi sa tri ambijenta i prekrasno uređenom atriju.

Info & rezervacije

Lokacija

Email

YouTube