NAŠA JELA

Priprema hrane
naša je strast...

Restaurant and Lounge Faro Bar prirodno je produljenje obiteljske strasti prema gastronomiji jer u našoj obitelji priča o ugostiteljstvu traje gotovo pola stoljeća. Naša kulinarska filozofija počiva na pažljivo odabranim domaćim kvalitetnim namirnicama. Okosnicu naše kulinarske priče čini autentična mediteranska kuhinja koja je obogaćena svjetskim okusima poput argentinskih steakova ili WOK-a.

premium-restoran-dramalj
JELOVNIK

Aktualni sezonski menu

Baza svakog našeg sezonskog jelovnika, prilagođen godišnjem dobu, je svakako Mediteran, ali uključuje i zanimljive internacionalne specijalitete koji nas inspiriraju. 85% namirnica isključivo je domaćeg podrijetla, dok je sve što dolazi iz mora isključivo Jadransko. Opustite se i uživajte u vrhunskom gastro putovanju i doživljaju za vaše nepce. Dobar tek!

VINA

Naša bogata ponuda vina

Uživajte u svakom zalogaju naše kulinarske ponude uz raznovrsnu kolekciju vina lokalnih i samo najboljih vinara i vinskih kuća, koja će obogatiti vaše gastronomsko iskustvo.

KONTAKT

Info & rezervacije

Faro restaurant & lounge bar smješten je u Dramlju na samoj obali mora. Glavna gastro ponuda restorana FARO poslužuje se na atraktivnoj terasi sa tri ambijenta i prekrasno uređenom atriju.

Info & rezervacije

Lokacija

Email

YouTube