ORGANIZACIJA EVENTA

Savršeni ambijent za vaše poslovne i privatne proslave

Bilo da se radi o vjenčanju, domjenku ili proslavi, besprijekorna usluga i ponuda jela te raznovrsnost vanjskog i unutarnjeg prostora učinit će svaki događaj jedinstvenim. Ponudit ćemo vam najbolju opciju za svaku vašu potrebu, u potpunosti prilagođenu vašim željama.

restoran-za-proslave-dramalj
PROSLAVE

Želite li na poseban način obilježiti rođendan, promociju, godišnjicu, pričest, krizmu, krštenje ili neki drugi važan događaj? Elegantno uređen ambijent Faro Bara uz vrhunske delicije i pogled na more stvorit će nezaboravne trenutke za sve prisutne.

DOMJENCI

S poslovnim kolegama i suradnicima proslavite uspjehe ili obilježite važne datume u ugodnom ambijentu Restaurant and Lounge Bara Faro. Vrhunska vinska karta, raznovrsna hrana i inspirativni prostor je sve što vam je potrebno za zabavu i druženje.

vjencanje u dramlju
VJENČANJA

Na vaš najvažniji dan, dopustite nam da pretvorimo vaše snove u realnost s raznolikim jelovnicima, romantičnom dekoracijom i izvrsnom uslugom, sve to u srcu našeg prostora s predivnim vanjskim i unutarnjim ambijentom i morskom pozadinom.

KONTAKT

Info & rezervacije

Faro restaurant & lounge bar smješten je u Dramlju na samoj obali mora. Glavna gastro ponuda restorana FARO poslužuje se na atraktivnoj terasi sa tri ambijenta i prekrasno uređenom atriju.

Info & rezervacije

Lokacija

Email

YouTube